Καλοκαίρι ΜΑΖΙ

Καλοκαίρι ΜΑΖΙ

Κάρτα «ΜΑΖΙ»Κάρτα «ΜΑΖΙ»:

Διαθέσιμη κάθε Σάββατο & Κυριακή μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2016, η κάρτα (μετ’ επιστροφής) «ΜΑΖΙ» σας εξασφαλίζει ένα «πήγαινε – έλα» εντός 10 ωρών στην τιμή των 13,60€. Το δημοφιλές καλοκαιρινό προϊόν της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους περνούν στην απέναντι ακτή, να έχουν όλο τον απαραίτητο χρόνο για αγορές, μπάνιο, φαγητό, καφέ και διασκέδαση μέχρι να πάρουν τον δρόμο του γυρισμού. Aν είστε χρήστης της κάρτας «ΜΑΖΙ», αναζητήστε το αυτοκόλλητο της πρωτοβουλίας «Το καλοκαίρι, μας θέλει ΜΑΖΙ» στις προθήκες, τις εισόδους ή άλλα εμφανή σημεία των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και ενημερωθείτε για τις προσφορές που σας επιφυλάσσουν με απλή επίδειξη της κάρτας. Η απόδειξη διέλευσης από τα διόδια της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» με αγορά της εν λόγω κάρτας, κάνει εφικτή τη συμμετοχή σας σε κληρώσεις, οι τυχεροί των οποίων απολαμβάνουν special επισκέψεις σε πυλώνα της Γέφυρας ή/και συμμετοχή σε special πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Σε περίπτωση συμμετοχής σας σε κλήρωση, είναι απαραίτητο να αναγραφούν στο πίσω μέρος της απόδειξης, στοιχεία επαφής μαζί σας (τηλέφωνο ή e-mail).

 

Προσφορές από καταστήματα & ξενοδοχεία:Προσφορές από καταστήματα & ξενοδοχεία

Με επίδειξη της απόδειξης (διοδίων) αγοράς μιας κάρτας «ΜΑΖΙ» σε ισχύ, σε καταστήματα και ξενοδοχεία που έχουν την αυτοκόλλητη σήμανση ή είναι μέλη των συνεργαζομένων συλλόγων, οι πελάτες της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. απολαμβάνουν προσφορών για τις οποίες μπορούν να ενημερωθούν από τους επί τόπου υπεύθυνους. Συμπληρώνοντας μάλιστα όνομα & τηλέφωνο (ή e-mail) επάνω στην απόδειξη και αφήνοντάς την στο κατάστημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε κληρώσεις για special επισκέψεις σε πυλώνα της Γέφυρας ή/και να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. (Η συμμετοχή σε κληρώσεις γίνεται επίσης και μέσω της σελίδας της Γέφυρας στο Facebook (mazi-gefyra) με την αποστολή φωτογραφίας της απόδειξης της (σε ισχύ) κάρτας «ΜΑΖΙ» στο inbox, μαζί με στοιχεία επαφής (τηλέφωνο ή e-mail) του ενδιαφερομένου

 

Περιοδικό «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ»: Περιοδικό «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ»

Είναι διαθέσιμο στον σταθμό διοδίων και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας και περιλαμβάνει παρουσιάσεις των προσφορών που επιφυλάσσουν οι συνεργαζόμενοι σύλλογοι στους πελάτες τους, οι οποίοι διαθέτουν κάρτα μετ’ επιστροφής «ΜΑΖΙ» για τα Σαββατοκύριακα της θερινής περιόδου. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη Ναυπακτία και την Πάτρα, διαβάζεται άνετα στην παραλία, αλλά και στους χώρους των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
Κατεβάστε το περιοδικό «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ» σε PDF αρχείο.


Ενημερωτική καμπάνια για προσφορές:

Θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι καi την Κυριακή 11/9 σε Facebook, YouTube και Twitter.


Eκδήλωση ενδιαφέροντος από μέλη των συνεργαζόμενων συλλόγων:

Μπορεί να γίνει με αποστολή e-mail στο info@gefyra.gr με τα στοιχεία της επιχείρησης (διεύθυνση, τηλέφωνο, ιστοσελίδα, σελίδα Facebook). Στη συνέχεια η επιχείρηση – μέλος των συνεργαζομένων συλλόγων τοποθετείται στην εφαρμογή (application) ΓΕΦΥΡΑ – ΜΑΖΙ.


Κληρώσεις για special επισκέψεις σε πυλώνα & συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις:Κληρώσεις για special επισκέψεις σε πυλώνα

Κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει σε κλήρωση για «επισκέψεις για λίγους» σε πυλώνα της Γέφυρας, οφείλει να αφήνει σε συνεργαζόμενο κατάστημα την απόδειξη αγοράς της (εν ισχύ) κάρτας του με: α) Το όνομά του & β) Τηλέφωνο ή e-mail, για να του γνωστοποιηθεί ενδεχόμενη επιτυχία του στην κλήρωση. Οι αποδείξεις συγκεντρώνονται από τους συλλόγους και προσκομίζονται ή αποστέλλονται στα γραφεία της Γέφυρας στο Αντίρριο, μέχρι και την ημέρα Τετάρτη που ακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακο. Εναλλακτικά, η συμμετοχή στην κλήρωση θα γίνεται και μέσω της σελίδας της Γέφυρας στο Facebook (mazi-gefyra) με αποστολή φωτογραφίας της απόδειξης στο inbox και στοιχεία του ενδιαφερομένου.


Συμμετοχή σε επισκέψεις σε πυλώνα:

Κάθε Τετάρτη κληρώνονται 20 άτομα ανά εβδομάδα. Οι επισκέψεις σε Πυλώνα θα γίνονται κάθε Παρασκευή πρωί σε ώρα που θα προανακοινώνεται στους τυχερούς χρήστες της Γέφυρας. Ένας «υπερτυχερός» (για όλη τη σεζόν) θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί μέχρι και την κορυφή ενός πυλώνα της Γέφυρας.


Συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις:Συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις - ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Οι ειδικές εκδηλώσεις που προγραμματίζει η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ξεκινούν με την επετειακή (για τη δωδεκαετηρίδα της Γέφυρας – Παρασκευή 12 Αυγούστου – Ώρα 21:15) συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων με τη συμμετοχή της Ρίτας Αντωνοπούλου και της Ελένης Πέτα στο Φρούριο Ρίου. Για τη μετάβαση (από τη Ναύπακτο) στο χώρο της συναυλίας, θα ναυλωθεί λεωφορείο 50 θέσεων, για τη δωρεάν μεταφορά πελατών των συλλόγων και της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Η ίδια διευκόλυνση θα επαναληφθεί για τις θεατρικές παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο Μακύνειας Αντιρρίου (2&3 Σεπτεμβρίου) με ένα λεωφορείο να αναχωρεί κάθε μέρα από την Πάτρα. Και σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να γνωστοποιηθούν στη ΓΕΦΥΡΑ μέσω (e-mail) τα ονόματα των συμμετεχόντων.


Εφαρμογή (application) ΓΕΦΥΡΑ – ΜΑΖΙ:

Εφαρμογή (application) ΓΕΦΥΡΑ – ΜΑΖΙΔιαθέσιμη μέσω του Google – Play σας ενημερώνει για τις προσφορές προς τους χρήστες της κάρτας «ΜΑΖΙ» και για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ». Ταυτόχρονα εξασφαλίζει τηλεφωνική πρόσβαση στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας και επιτρέπει την ενημέρωση -όσων την εγκαθιστούν- για πρωτοβουλίες και προσφορές της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. οι οποίες εκτείνονται και μετά το πέρας της θερινής περιόδου.

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video