ΓΕΦΥΡΑ & ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

23 Μαΐου 2022

ΓΕΦΥΡΑ & ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Δύο εταιρικές οντότητες της Δυτικής Ελλάδας με ευρωπαϊκή εμβέλεια, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. - παραχωρησιούχος της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» και ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Πάτρας, ένας από τους πιο σημαντικούς πρεσβευτές του ελληνικού μπάσκετ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στείλουν μήνυμα υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών και ενάντια στις παρενοχλήσεις και τη βία σε βάρος τους.

Μέσα από ένα βίντεο που αποτυπώνει μία δυσάρεστη και μη αποδεκτή, αλλά ωστόσο υπαρκτή νοσηρή κοινωνική πραγματικότητα την οποία έχουν βιώσει, βιώνουν ή ενδέχεται να βιώσουν νεαρές γυναίκες, διατρανώνεται ένα μήνυμα που τείνει να γίνει σύνθημα:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

 

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν οι αθλήτριες του Προμηθέα Σοφία Κοντιζά και Αντωνία Σταμούλη, από κοινού με τους επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Αγραβάνη, Νίκο Γκίκα, Mihaijlo Andric, Harvey Jerai Grant, Kendrick Ray και Trevis Simpson, δίνοντας παράδειγμα αποτροπής και αλληλεγγύης.

Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία της πλατφόρμας δράσης «Θ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ» που ιδρύθηκε από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και έρχεται σε συνέχεια δράσεων όπως η μοτο-πορεία των «Ροζ Γιλέκων» και η ημερίδα « ΓΥΝΑΙΚΑ – ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» με την υποστήριξη και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

κατεβάστε το βίντεο Κατεβάστε το βίντεο

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Βρείτε μας στα Social Media

©2022 ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος