Άρση σημαιοστολισμού στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης»

14/8/2015

Η συνεχής παρακολούθηση των μεσοπρόθεσμων προγνώσεων των πιο έγκυρων εθνικών και ευρωπαϊκών μετεωρολογικών υπηρεσιών με τις μεταξύ τους αποκλίσεις, καθώς και η εν γένει αστάθεια του καιρού το τελευταίο διάστημα, καθιστούν αμφίβολη την αποφυγή κεραυνικών φαινομένων κατά τις επόμενες ημέρες. 

Ως εκ τούτου, επιβάλλεται η άμεση απεγκατάσταση των ειδικών ιστών (που τοποθετούνται στους τέσσερεις πυλώνες σε ειδικές περιπτώσεις) και δυστυχώς πριν από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, που είχε οριστεί ως -καιρού επιτρέποντος- απώτατη ημερομηνία λήξης του επετειακού σημαιοστολισμού της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης».

Ωστόσο, παρά την απόσυρσή του εντός της ημέρας, το σύστημα σημαιοστολισμού θα παραμείνει διαθέσιμο για επανεγκατάσταση στο μέλλον, αφού ο κυματισμός της γαλανόλευκης στις κορυφές της Γέφυρας είναι ευθέως συνδεδεμένος με την έννοια εθνικής υπηρεσίας που νοηματοδότησε την κατασκευή και τη λειτουργία της.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video