Άρση διάθεσης εβδομαδιαίων καρτών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων

6/2/2017

Αγαπητοί πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας μας για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, από την  1η Μαρτίου 2017  αποσύρονται από την κυκλοφορία οι εβδομαδιαίες κάρτες 10 διελεύσεων για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, λόγω υπερκάλυψής τους από τα άλλα εκπτωτικά προϊόντα της Γέφυρας.

Προκειμένου  να συνεχίσετε να επωφελείστε εκπτώσεων στις διελεύσεις  σας από τη Γέφυρα, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν σε ένα από τα συνδρομητικά προγράμματα ΓΕΦΥΡΑ e-pass, τα οποία προσφέρουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, χωρίς  χρονικούς περιορισμούς, ή ημερομηνίες λήξης.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑ e-pass;

Είναι ένα συνδρομητικό πρόγραμμα προπληρωμένων διελεύσεων, το οποίο προσφέρει εκπτώσεις στις διελεύσεις που πραγματοποιούνται κάθε ημερολογιακό μήνα,  οι οποίες φτάνουν έως και  -66% για συχνούς χρήστες με επιβατικό Ι.Χ. όχημα  (κατηγορία. 2).


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΦΥΡΑ e-pass ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

  • Κλιμακωτές χρεώσεις με έκπτωση, από την πρώτη κιόλας διέλευση.
  • Καμία ημερομηνία λήξης – Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όσες διελεύσεις χρειάζεστε μέσα στην ίδια εβδομάδα ή μήνα, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
  • Το διαθέσιμο υπόλοιπο του e-pass λογαριασμού σας μεταφέρεται από μήνα σε μήνα.
  • Αν για κάποιο χρονικό διάστημα δεν πραγματοποιήσετε διελεύσεις, το υπόλοιπο του λογαριασμού σας παραμένει σταθερό και δεν χάνεται.
  • Μπορείτε να προσθέτετε χρήματα στο λογαριασμό σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας κάθε φορά.
  • Γρήγορες και ασφαλείς διελεύσεις από την ηλεκτρονική λωρίδα του e-pass, χωρίς ουρές και αναμονές.
  • Διαλειτουργικότητα: Χρήση του ίδιου πομποδέκτη σε συνεργαζόμενους αυτοκινητόδρομους (Ολυμπία Οδός, Αττική Οδός, Μορέας, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου) για συντομότερες διελεύσεις.
  • Πρόσβαση στον προσωπικό σας λογαριασμό 24/7 μέσα από την online υπηρεσία.
  • Μηνιαία τιμολόγηση (για επιχειρήσεις).
  • Σύντομα και δυνατότητα ασφαλούς και άμεσης μεταφοράς χρημάτων στον e-pass λογαριασμό σας μέσω web banking


ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑ e-pass

Επισκεφθείτε το www.gefyraepass.gr και συμπληρώστε την online φόρμα εγγραφής, και θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν τον πομποδέκτη σας μέσα στις επόμενες δυο εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και την τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, επισκεφτείτε το www.gefyra.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας

 

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Τηλ.: 26340 39010 & 39011

Email: info@gefyralitourgia.gr

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 – 21:00
Κυριακή: 10:00 – 18:00

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video