Ελεύθερες διελεύσεις λόγω εκλογών: Ανακοίνωση της HELLASTRON

5/7/2019

Δωρεάν διελεύσεις επιβατικών IX και δικύκλων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους, λόγω διεξαγωγής των εκλογών, στις 7/7/2019

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, εξέδωσε εντολή για ελεύθερη διέλευση επιβατικών Ι.Χ. και δικύκλων σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους από ώρα 00:00 -μεσάνυχτα Παρασκευής 05/07/2019 προς Σάββατο 06/07/2019- έως 08:00 -πρωί Δευτέρας 08/07/2019-λόγω διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών.

Η HELLASTRON ανακοινώνει, για λογαριασμό των μελών της, ότι στην Αττική Οδό, την Ολυμπία Οδό, τη Νέα Οδό και την Οδό Κεντρικής Ελλάδος, τον Αυτοκινητόδρομο Μορέας, την Εγνατία

Οδό, τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και τη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», η διέλευση των οχημάτων των κατηγοριών 1 και 2 (επιβατικά IX και δίκυκλα) από τους σταθμούς διοδίων θα γίνεται χωρίς χρέωση, ενώ για τα οχήματα των υπολοίπων κατηγοριών (λεωφορεία και φορτηγά), τα οποία δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω ρύθμιση, η καταβολή διοδίων θα γίνεται κανονικά με τους συνήθεις τρόπους (ηλεκτρονικά - χειροκίνητα). Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για την ασφαλή και ομαλή ροή της κυκλοφορίας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες:

  • Η διέλευση από τις λωρίδες με εισπράκτορα θα γίνεται κανονικά, καθώς οι μπάρες στα διόδια θα είναι σε λειτουργία. Για τον λόγο αυτό, οι οδηγοί θα πρέπει να προσεγγίζουν τους σταθμούς διοδίων με τις συνήθεις χαμηλές ταχύτητες, ώστε να μπορούν να σταματήσουν, μέχρι ο εισπράκτορας να εκτελέσει την συναλλαγή με μηδενική χρέωση.
  • Οι κάτοχοι πομποδεκτών που θα διέρχονται από τις ηλεκτρονικές λωρίδες, όπου αυτές είναι ανοικτές, θα πρέπει επίσης να μειώνουν σημαντικά την ταχύτητά τους προκειμένου να λειτουργεί ομαλά το αυτόματο άνοιγμα της μπάρας. Η διέλευση θα γίνεται χωρίς χρέωση.
  • Στα τμήματα όπου οι ηλεκτρονικές λωρίδες θα είναι κλειστές, η ελεύθερη διέλευση θα γίνεται μέσω των λωρίδων με εισπράκτορα.
  • Οι οδηγοί θα ενημερώνονται, επίσης, μέσω των φωτεινών Πινακίδων Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS), όπου αυτές είναι διαθέσιμες, ότι πρέπει να σταματούν στους σταθμούς διοδίων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video