Νέα τιμητική διάκριση για τις εταιρικές οντότητες της Γέφυρας

28/3/2016

Την εβδομάδα που πέρασε, οι εταιρικές μας οντότητες διακρίθηκαν για δεύτερη* συνεχή φορά στην τελετή των «HR Excellence Awards», που αποτελεί εξέχοντα θεσμό στον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, μέσα από το κύρος που του προσδίδει η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

O κ. Γιάννης Φρέρης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. παρέλαβε από τον κ. Γιώργο Κατσουράνη, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των HREA, την τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Επαναπροσδιορισμός κουλτούρας και εσωτερική επικοινωνία» της ενότητας «Οργανωσιακή Αλλαγή & Καινοτομία».

Συγκεκριμένα επιβραβεύθηκε το πρόγραμμά μας «ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ & ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ», για τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίχθηκε από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και τη ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. με τη βοήθεια της VINCI AUTOROUTES, για τον διεταιρικό-διατμηματικό διάλογο, την εσωτερική επικοινωνία με τα newsletters, τα φυλλάδια και τις ατζέντες που διανεμήθηκαν, αλλά και -κυρίως- για τη συμμετοχή του 46% του συνολικού προσωπικού της Γέφυρας στην ενσάρκωση (μέσω 10 σύντομων βίντεο) ενός εταιρικού οργανισμού που δεσμεύεται για να ξεπεράσει τον ποιοτικό εαυτό του, στην παροχή δημόσιας υπηρεσίας.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των στελεχών από το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην τελετή απονομής της τρίτης διοργάνωσης των HR Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου 2016 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Η διάκριση αυτή (προστιθέμενη στο πρόσφατο βραβείο εξυπηρέτησης πελατών) δικαιώνει την επιλογή της υιοθέτησης και προσαρμογής στην ελληνική πραγματικότητα των μεθόδων του κυρίου μετόχου μας, με τρόπο προσθετικό, που υπερβαίνει την αρχική ιδέα, για να τη διευρύνει και να την επιστρέψει εξελιγμένη στον Όμιλο VINCI ως «καινοτομία επί καινοτομίας».

*Υπενθυμίζουμε ότι κατά την προηγούμενη διοργάνωση (2014) είχε βραβευθεί ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, στην κατηγορία «Ηγεσία & Αριστεία στο Ανθρώπινο Δυναμικό».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video