Πολυάριθμη η συμμετοχή στον διαγωνισμό - Στις 31/8 η αξιολόγηση

24/8/2015

Με συμμετοχή που ξεπέρασε τον προσδοκώμενο για πρώτη διοργάνωση αριθμό, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 19/8 η υποβολή υποψηφιοτήτων στον φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Γαλανόλευκη Γέφυρα».

Η αξιολόγηση του συνόλου των φωτογραφιών θα γίνει από επιτροπή διακεκριμένων καλλιτεχνών, ειδικευμένων στη φωτογράφιση της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου.

Οι βραβεύσεις και οι έπαινοι θα προανακοινωθούν σε προσωπικό επίπεδο στους διακριθέντες, εντός επαρκούς χρονικού διαστήματος, το οποίο θα προηγηθεί δημόσιας τελετής.

Η δε ημερομηνία της εκδήλωσης, που θα γίνει σε εύθετο χρόνο, θα ανακοινωθεί μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης.

Ως άνθρωποι που κατασκεύασαν και λειτουργούν τη Γέφυρα, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν, για το ενδιαφέρον που της δείχνουν και το ταλέντο που αφιερώνουν στην απεικόνισή της.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video