Βραβείο για τη συνεργασία με την τοπική κοινωνία στη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

16/9/2015

Κατά τη χθεσινή τελετή ολοκλήρωσης της πρώτης διοργάνωσης των ελληνικών βραβείων επιχειρηματικής υπευθυνότητας “Hellenic Responsible Business Awards 2015” η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. βραβεύθηκε στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης - Τοπικής Κοινότητας / Κράτους» για το πρόγραμμα «Μέσα στην κοινωνία- από την κοινωνία- για την κοινωνία».

Παραλαμβάνοντας το βραβείο στο όνομα του Προέδρου της εταιρείας κ. Π. Παπανικόλα, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της εταιρείας κ. Γιάννης Φρέρης, ανέφερε από το βήμα της εκδήλωσης, ότι η εμπειρία της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου δείχνει πως η ειλικρινής καλή σχέση με την τοπική κοινωνία βασίζεται στη δέσμευση και την υλοποίηση έργων για τα οποία μια εταιρεία δεσμεύεται.

Εκ μέρους της Επιτροπής Αξιολόγησης, το βραβείο απένειμε ο κ. Γιάννης Μπαλακάκης, Μέλος του Δ.Σ και Επικεφαλής Ομάδας Δράσης ΕΚΕ, της Εταιρείας Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) και President of the BoD του Geo Routes Cultural Institute.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video