Καλοκαιρινή Κάρτα «ΜΑΖΙ»

Βόλτες διαρκείας το Σάββατο και την Κυριακή με τη 10ωρη θερινή κάρτα «ΜΑΖΙ» της Γέφυρας
 

Κάρτα «ΜΑΖΙ»
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ «ΜΑΖΙ»

Η κάρτα «ΜΑΖΙ» είναι ένα εποχικό εκπτωτικό προϊόν της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» που προσφέρει διέλευση μετ’ επιστροφής εντός 10 ωρών στην τιμή των 13,60€.

Είναι διαθέσιμη προς πώληση από όλους τους θαλάμους διοδίων και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας (εντός του κτηρίου που βρίσκεται δίπλα στον Σταθμό Διοδίων του Αντιρρίου).   

Αφορά αποκλειστικά οχήματα «κατηγορίας 2», αυτά δηλαδή που για ευκολία αποκαλούμε Ι/Χ ή επιβατικά, με ύψος που δεν ξεπερνά τα 2 μέτρα.

Η αγορά της κάρτας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στην πρώτη σας διέλευση.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ15 καλοκαίρια ΜΑΖΙ

Το συγκεκριμένο προϊόν της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. σχεδιάστηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και επαγγελματικών ενώσεων της Πάτρας και της Ναυπακτίας, για να εξυπηρετηθεί η κινητικότητα μεταξύ των δύο περιοχών κατά την τουριστική σεζόν.

Η κάρτα τέθηκε για πρώτη φορά στη διάθεση του κοινού το καλοκαίρι του 2011 ως 8ωρη και αποκλειστικά Κυριακάτικη. Στην πορεία του χρόνου (και πάλι μέσα από διάλογο της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με τους ίδιους φορείς), η κάρτα εξελίχθηκε σε «Σαββατοκυριακάτικη», με επέκταση της χρονικής διάρκειας από τις 8 στις 10 ώρες.

 

Η 10ΩΡΗ ΚΑΡΤΑ «ΜΑΖΙ» ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ

Mετά την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρομικού δικτύου βορείως και νοτίως της Γέφυρας , οι δυνατότητες της κάρτας και οι επιλογές των χρηστών της πολλαπλασιάστηκαν.

Η κάρτα «ΜΑΖΙ» προσφέρει πλέον  τη δυνατότητα επίσκεψης σε προορισμούς  4 περιφερειών (Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος) με κόστος εφάμιλλο της διάσχισης του στενού Ρίου – Αντιρρίου μέσω πορθμείου.

Μόνη προϋπόθεση είναι η διάρκεια μεταξύ του «πήγαινε» και του «έλα» από τα διόδια της Γέφυρας να μην υπερβαίνει τις 10 ώρες.
 

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ

Για την καλοκαιρινή σεζόν του 2019, το προϊόν θα είναι διαθέσιμο κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και αυτό του Σαββάτου 7 και της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Για όλες τις ημέρες του χρόνου είναι διαθέσιμη (επίσης στην τιμή των 13,60€) η  κάρτα μετ’ επιστροφής « Aller – Retour » της Γέφυρας με διάρκεια 3 ωρών.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας παραμένει η ενδεδειγμένη λύση για όσους χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες:

Τηλ.: 26340-39010 & 39011

Email: info@gfl.gr

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα – Σάββατο: 08:00 – 21:00

Κυριακές και Αργίες:  10:00 – 18:00

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video