ΓΕΦΥΡΑ OPEN DAYS: Έλα να δεις τη Γέφυρα… αλλιώς!

25 Σεπτεμβρίου 2023

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς λειτουργεί η Γέφυρα;

Έχετε την περιέργεια να περιηγηθείτε σε ένα πυλώνα;

Θέλετε να μάθετε πώς γίνεται η συντήρησή της;

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ - https://www.customerservice.gr/el/) , ανοίγουμε τις πόρτες μας και σας προσκαλούμε να δείτε από κοντά πώς λειτουργεί η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, να γνωρίσετε τις ομάδες μας και να περιηγηθείτε σε χώρους που δεν επιτρέπεται η πρόσβαση του κοινού.

Δηλώστε συμμετοχή στο «ΓΕΦΥΡΑ Open Day» και μπείτε στην κλήρωση για να είστε ένα από τα τυχερά πρόσωπα που θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Γέφυρα… «αλλιώς».

Το OPEN DAY θα πραγματοποιηθεί:

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, 09:30 – 14:30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ:

09:30 - Άφιξη στον Εκθεσιακό χώρο (Κτίριο Διοίκησης πλησίον σταθμού διοδίων, Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας)

09:30 – 10:00 – Παραλαβή υλικού ατομικής προστασίας / Υπογραφή εντύπων πρόσβασης

10:00 – 11:00 – Εταιρική παρουσίαση

11:00 – 11:20 – Επίσκεψη στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

11:20 – 12:00 – Επίσκεψη στο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας

12:00 – 12:30 – Παροχή οδηγιών ασφαλείας

12:30 – 12:45 -  Αναχώρηση μέσω πεζοπορίας για ξενάγηση στον Πυλώνα Μ4 / Γνωριμία με την ομάδα των Υπαλλήλων Ασφάλειας Κυκλοφορίας

13:00 – 14:00 – Είσοδος στον Πυλώνα Μ4 από τον πεζόδρομο της Γέφυρας / Περιήγηση στη βάση του Πυλώνα (κάτω από το κατάστρωμα)

14:00 – 14:20 – Επιστροφή στον εκθεσιακό χώρο

14:20 – 14:30 – Ερωτήσεις / Σύνοψη ημέρας

Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μας ένα email (info@gfl.gr) μέχρι την Τετάρτη 27/9/23 αναφέροντας:

• Το ονοματεπώνυμό σας
  • Το κινητό σας
  • Τον τόπο κατοικίας σας

Εάν επιθυμείτε να σας συνοδεύσει κάποιο φιλικό πρόσωπο, θα πρέπει (στο ίδιο email) να μας δηλώσετε και τα δικά του/της στοιχεία.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/9/23 με σκοπό την ανάδειξη 30 συνολικά επισκεπτών. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά αμέσως μετά την κλήρωση.

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής είναι εδώ

Μην περιμένετε! Στείλτε μας τη συμμετοχή σας τώρα και ελάτε να δείτε τη Γέφυρα… αλλιώς!