Υπερμεγέθη οχήματα & Ειδικά φορτία

Υπερμεγέθη οχήματα & Ειδικά φορτία

Από τη Γέφυρα είναι δυνατό να διέλθουν όλοι οι τύποι οχημάτων. Ειδικότερα, όσον αφορά τα Υπερμεγέθη οχήματα (οχήματα με διαστάσεις ή βάρος πέραν του συνηθισμένου) ή/και τα οχήματα με Ειδικά φορτία που επιθυμούν να διέλθουν από τη Γέφυρα, είναι υποχρεωμένα να  αιτηθούν και να λάβουν την άδεια της Εταιρείας Παραχώρησης, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη  να εκδίδει τις σχετικές άδειες διέλευσης.

Για διευκόλυνσή σας, παρακαλείστε να υποβάλετε τη συνημμένη αίτηση  στην Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ. +30 26340 39010, fax: +30 26340 39049, email: info@gefyralitourgia.gr) συμπληρωμένη με τα πλήρη και ακριβή στοιχεία, το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο 2 εργάσιμες ημέρες πριν την προγραμματισμένη διέλευσή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας σχετικά με αυτούς τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα προς όφελος της δικής σας ασφάλειας και της σωστής δομικής προστασίας της Γέφυρας. Η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία/διευκρίνιση.

Συνημμένη αίτηση σε word

Συνημμένη αίτηση σε pdf

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video