Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Η Γέφυρα Α.Ε. έχει ως πρωταρχικό της στόχο  την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των χρηστών της διασφαλίζοντας την άνετη και ασφαλή διέλευση του στενού.

Για τον λόγο αυτόν η εταιρία μας προσφέρει στους χρήστες της Γέφυρας τις εξής υπηρεσίες:

  • Περίπολοι Οδικής Ασφάλειας οι οποίες κινούνται διαρκώς σε όλο το μήκος της Γέφυρας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και συνδράμουν άμεσα και ολοκληρωμένα σε κάθε περίπτωση βλάβης οχήματος ή άλλης άμεσης ανάγκης των επιβατών του.
  • Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 26340 39010. Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση λειτουργεί: Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 21:00 και Σάββατο: 08:00 – 18:00
    Η τηλεφωνική Εξυπηρέτηση πελατών είναι στη διάθεση των χρηστών της Γέφυρας για κάθε πληροφορία ή θέμα που σχετίζεται με τη λειτουργία της Γέφυρας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και για την υποβολή αιτημάτων και παρατηρήσεων.
  • Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης (SOS) σε όλους τους πυλώνες της Γέφυρας (χρώματος πορτοκαλί), μέσω των οποίων ο χρήστης μπορεί να επικοινωνεί άμεσα με το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας σε κάθε περίπτωση βλάβης οχήματος ή άλλης άμεσης ανάγκης.
  • Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας Αυτοκινητοδρόμου με ολοκληρωμένα συστήματα οπτικής και ηλεκτρονικής επιτήρησης και ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Γέφυρα. Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και διαχειρίζεται έγκαιρα και αποτελεσματικά όλα τα συμβάντα που παρουσιάζονται, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στη Γέφυρα.
  • Δωρεάν οδική βοήθεια σε ακινητοποιημένα οχήματα. Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας πάνω στη Γέφυρα, γερανός της οδικής μας βοήθειας θα το μεταφέρει δωρεάν σε ασφαλές σημείο εκτός της Γέφυρας φροντίζοντας για την ασφάλεια των επιβατών, του οχήματος και των λοιπών διερχόμενων χρηστών
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video