Κώδικας Προμηθευτών - Υπεργολάβων

Κώδικας Προμηθευτών - Υπεργολάβων

Φίλοι συνεργάτες,

Για τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, η εποχή της πλήρωσης των βασικών συμβατικών υποχρεώσεων της παραχώρησης έναντι της κατασκευής και της λειτουργίας είναι ήδη ένα κεκτημένο χρόνων.

Η νέα εποχή στη ζωή της Ζεύξης είναι αυτή της εθελούσιας ηθικής δέσμευσης που ξεκίνησε μέσα από την εταιρική ευθύνη έναντι της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Στην παρούσα χρονική περίοδο και ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη συγκυρία, οι εταιρικές οντότητες της Γέφυρας συνειδητά στρέφονται στη θεμελίωση της διαφάνειας στις σχέσεις τους με προμηθευτές και υπεργολάβους όπως εσείς.

Μια τέτοια ευγενής επιδίωξη απαίτησε ως σημείο εκκίνησης μία ανοιχτή συνάντηση διαλόγου (τον Δεκέμβριο 2012) όπου κατατέθηκαν οι απαραίτητες πληροφορίες και ανταλλάχθηκαν διευκρινίσεις και απόψεις.

Στόχος μια σχέση αμοιβαίας ηθικής δέσμευσης που θα επισημοποιηθεί με την  προσυπογραφή του ηθικού κώδικα που θα ρυθμίζει στο εξής τις σχέσεις εταιρείας - προμηθευτών/υπεργολάβων.

Σας προτείνουμε λοιπόν να δείτε παρακάτω το πλαίσιο/κώδικα αρχών που εμπνέονται από τις κατευθυντήριες γραμμές του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ (http://www.unglobalcompact.org) προκειμένου να γνωρίζετε την πολιτική που ρυθμίζει τις συμβατικές και μη συνεργασίες μας.

Ηθικό πλαίσιο αρχών προμηθευτών & υπεργολάβωνΗθικό πλαίσιο αρχών προμηθευτών & υπεργολάβων (αρχείο pdf)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video