Γενικές Συμβουλές

Γενικές Συμβουλές

Το όριο ταχύτητας στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου είναι 80 χλμ/ώρα. Χαμηλότερα όρια ταχύτητας ισχύουν στον Σταθμό Διοδίων καθώς και, προσωρινά, σε περίπτωση έργων συντήρησης, άλλων ειδικών συμβάντων ή γεγονότων. Παρακαλούμε να δίνετε τη δέουσα προσοχή στις ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων, στη μόνιμη και προσωρινή οδική σήμανση, στις οδηγίες της Τροχαίας και στις υποδείξεις του προσωπικού μας.

Παρακαλούμε επίσης να μην κινείστε κατά μήκος της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Η λωρίδα αυτή χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλου εκτάκτου περιστατικού. Για την ασφάλειά σας, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση κατά μήκος της Γέφυρας (εκτός των ειδικά σημασμένων χώρων στάθμευσης κοντά στον Σταθμό Διοδίων).

Παρακαλούμε να τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, ιδιαίτερα στα κατηφορικά τμήματα και κατά την προσέγγισή σας στον Σταθμό Διοδίων. Για την ασφάλειά σας, φοράτε τη ζώνη ασφαλείας και βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά είναι σωστά δεμένα με τη ζώνη στα πίσω καθίσματα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video