Ανετότερη ροή με 3 λωρίδες ηλεκτρονικής διέλευσης στη Γέφυρα κατά την έξοδο-επιστροφή του Πάσχα

24 Απριλίου 2023

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που είχε προανακοινωθεί, η ΓΕΦΥΡΑ κατά την περίοδο των πασχαλινών διακοπών λειτούργησε στον μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων της, αυξάνοντας τη λειτουργική της ισχύ, προκειμένου να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους οδηγούς, όπως επισταμένως πράττει σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Στο πλαίσιο αυτό, με τη νέα επένδυση που υλοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου με την προσθήκη 2 ηλεκτρονικών λωρίδων, λειτουργούν συνολικά 3 ηλεκτρονικές λωρίδες ανά κατεύθυνση. Το γεγονός αυτό εξασφάλισε, ιδίως κατά την περίοδο της εξόδου και της επιστροφής, άνεση στους κατόχους ηλεκτρονικών πομποδεκτών, με ικανοποιητικές συνθήκες κυκλοφοριακής ροής για τους υπόλοιπους χρήστες της Ζεύξης Ρίου-Αντιρρίου.

Με την ευκαιρία αυτή, η ΓΕΦΥΡΑ εκφράζει τις ευχαριστίες της στους οδηγούς για την συμμόρφωσή τους με τις οδηγίες για ασφαλή και άνετη διέλευση, καθώς και στα στελέχη της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων για τη συνεισφορά του προσωπικού της στην ομαλή εξέλιξη της εξόδου του Πάσχα στη Ζεύξη Ρίου-Αντιρρίου. 
 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Βρείτε μας στα Social Media

©2023 ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος