Εργασίες συντήρησης στις προσβάσεις της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου

02 Μαΐου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣ 2 Μαΐου 2023

Εργασίες συντήρησης στις προσβάσεις της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

  • Εργασίες στην πρόσβαση Ρίου
  • Εργασίες στην πρόσβαση Αντιρρίου


Πρόσβαση Ρίου:

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού δομικής συντήρησης της Γέφυρας, ειδικευμένο προσωπικό της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. προβαίνει σε εργασίες αντιοξειδωτικής προστασίας των μεταλλικών επιφανειών της πρόσβασης ήδη από τον μήνα Απρίλιο. Για την περίοδο μεταξύ 3/5 έως 9/6 (πλην των 19/5 και 22/5), οι συγκεκριμένες εργασίες θα επεκταθούν στα τμήματα της Γέφυρας πάνω από την οδό Ποσειδώνος και την οδό πρόσβασης στη δυτική προβλήτα του Ρίου. Για την προστασία του κοινού και των εργαζομένων, ειδικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια των εργασιών (μόνο κατά τις καθημερινές και πάντα υπό το φως της ημέρας).

Η πρόσβαση στην οδό Ποσειδώνος και την προβλήτα δεν πρόκειται να διακοπεί κατά τη διάρκεια των εργασιών. Το κοινό παρακαλείται να συμμορφώνεται με την έκτακτη σήμανση και την καθοδήγηση από προσωπικό ασφάλειας κυκλοφορίας όταν αυτό θα βρίσκεται επιτόπου. 


Πρόσβαση Αντιρρίου:

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού συντήρησης του δομικού εξοπλισμού της Γέφυρας και με βάση την ενδελεχή παρακολούθηση της δομής από την πλευρά του παραχωρησιούχου, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. πρόκειται να προβεί σε εργασίες βαριάς συντήρησης των αρμών διαστολής της πρόσβασης Αντιρρίου για τον έλεγχο της κατάστασης των αρμών προς όφελος της ασφάλειας και της άνεσης των χρηστών. Οι εργασίες των εξειδικευμένων συνεργείων της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. πρόκειται να καταλάβουν τη δεξιά λωρίδα και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης στην κατεύθυνση προς Αντίρριο από τη στιγμή της εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διαρκείας από το «σενάζ» της θέσεως 4+190 to 4+500 χλμ. προκειμένου να υπάρχει ασφαλής πρόσβαση στον χώρο εργασιών. Η διάρκεια των εργασιών υπολογίζεται μεταξύ 4/5/2023 και 12/5/2023 συμπεριλαμβανομένων της εγκαταστάσεως και της αποσύρσεως των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Τα συνεργεία των εταιρικών οντοτήτων της Γέφυρας θα βρίσκονται σε πλήρη συντονισμό κατά τη διάρκεια των εργασιών, τόσο για τη διαφύλαξη του Έργου της Ζεύξης, όσο και για την ελαχιστοποίηση της όχλησης των χρηστών.

 

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύουν περιορισμοί για την διέλευση υπερμεγεθών οχημάτων ολικού πλάτους άνω των 3,25μ.

Σε κάθε περίπτωση και για την αποφυγή ταλαιπωρίας θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών  μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας (http://www.gefyra.gr/security/Megala-fortia-Eidika-fortia/για τη χορήγηση της απαιτούμενης άδειας διέλευσης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και να προσεγγίζουν το σημείο με προσηκόντως ελαττωμένη ταχύτητα.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Βρείτε μας στα Social Media

©2024 ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος