ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS : 5 Χρόνια παρουσίας στην Πάτρα & Βράβευση στη ΓΕΦΥΡΑ

24 Νοεμβρίου 2022

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης Πάτρας των Παιδικών Χωριών SOS ολοκλήρωσαν επιτυχώς το τριήμερο εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τον εορτασμό των 5 χρόνων λειτουργίας τους, αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της ημερίδας με θέμα «Το Δικαίωμα στον Ελεύθερο Χρόνο» παρουσιάστηκαν τα προγράμματα των Παιδικών Χωριών SOS στην Πάτρα, έγινε απολογισμός των δράσεων των τελευταίων πέντε ετών και επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, η σπουδαιότητα του παιχνιδιού στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού. Στο κλείσιμο της ημερίδας έγιναν βραβεύσεις σε ανθρώπους και φορείς που έχουν υποστηρίξει τα Κέντρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Μεταξύ αυτών και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στο όνομα της οποίας το βραβείο παρέλαβε (νωρίτερα από την έναρξη της εκδήλωσης λόγο έκτακτης αναχώρησης από την Πάτρα) ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης κ. Γιάννης Φρέρης, από τα χέρια της Κοινωνικής Λειτουργού & Συντονίστριας του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Πάτρας.

Για το λόγο αυτό, το μήνυμα ευχαριστιών της εταιρείας μεταφέρθηκε στο κοινό της ημερίδας μέσω βίντεο. 

Δείτε το video :

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Βρείτε μας στα Social Media

©2024 ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος