Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για τη βαριά συντήρηση του βόρειου αρμού της Κύριας Γέφυρας

12 Μαρτίου 2024

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών βαριάς συντήρησης του βορείου αρμού της Κύριας Γέφυρας, οι οποίες ξεκίνησαν  στις 15 Ιανουαρίου και προβλέπεται να ολοκληρωθούν πριν τις 25 Απριλίου.

Από την Τρίτη 12 Μαρτίου, εφαρμόζονται νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κατεύθυνση προς Αντίρριο / Ιωάννινα για την δεύτερη και τελευταία φάση των εργασιών, οι οποίες προβλέπουν τοπικό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας με την κυκλοφορία να διεξάγεται στην αριστερή λωρίδα του ανατολικού κλάδου μεταξύ των Χ.Θ. 3+600Α έως την Χ.Θ. 4+370Α.

Το ρεύμα κυκλοφορίας από Αντίρριο προς Ρίο δεν επηρεάζεται  και θα λειτουργεί κανονικά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύουν περιορισμοί για την διέλευση υπερμεγεθών οχημάτων ολικού πλάτους άνω των 3,20μ. Σε κάθε περίπτωση για τα υπερμεγέθη οχήματα και για την αποφυγή ταλαιπωρίας θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών  μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας https://www.gefyra.gr/security/Megala-fortia-Eidika-fortia/  για τη χορήγηση της απαιτούμενης άδειας διέλευσης.

• Τα πεζοδρόμια της Γέφυρας θα κλείνουν για την εκτέλεση των εργασιών και για την προστασία των πεζών. Σε κάθε περίπτωση ένα από τα δύο πεζοδρόμια της Γέφυρας θα παραμένει πάντα ανοικτό. Δεν επιτρέπεται η διέλευση πεζών και μη εξουσιοδοτημένων χρηστών (π.χ. ποδηλάτων) από τον χώρο εργοταξίου ή τις ενεργές λωρίδες κυκλοφορίας.
  • Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και να προσεγγίζουν το σημείο με ελαττωμένη ταχύτητα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Βρείτε μας στα Social Media