Έναρξη εγγραφών στο πρόγραμμα eργασία pass

06 Μαρτίου 2023

• Το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα «eργασία pass» για καθημερινούς χρήστες θα είναι λειτουργικό από 01.04.2023
  • Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023
  • Πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επιστροφής τυχόν πρόσθετου κόστους για τους μήνες Ιανουάριο – Μάρτιο 2023

Η ΓΕΦΥΡΑ σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 24ης Ιανουαρίου 2023 για το νέο συνδρομητικό εκπτωτικό πρόγραμμα «eργασία pass» και ενόψει της ενεργοποίησης  του νέου προγράμματος την 1η Απριλίου, ανακοινώνει  την έναρξη εγγραφών τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, ηλεκτρονικά μέσω του www.gefyraepass.gr αλλά και με φυσική παρουσία στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας.

Η εταιρεία υπενθυμίζει ότι το νέο πρόγραμμα απευθύνεται στους καθημερινούς χρήστες που  διέρχονται από τη Γέφυρα επί κατά μέσο όρο 22 ημέρες τον μήνα, παρέχοντας οικονομικότερες διελεύσεις σε σύγκριση με το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ E-Pass», για όσους πραγματοποιούν από 34 ως 51 διελεύσεις τον μήνα.

Επίσης σε περίπτωση που κάποιος συνδρομητήςεκτιμά ότι κατά την διάρκεια ενός ημερολογιακού μήνα δεν θα πραγματοποιήσει ικανό αριθμό διελεύσεων (π.χ. λόγω άδειας) ώστε να τύχει των σημαντικότατων εκπτώσεων του νέου προγράμματος, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει για αυτό τον μήνα εναλλακτικά το «ΓΕΦΥΡΑ E-Pass».

Παράλληλα, κατόπιν της δέσμευσης της εταιρείας, για την περαιτέρω υποστήριξη και εξυπηρέτηση των υφισταμένων συνδρομητών του Προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ E-pass» για Ε.Ι.Χ. οι οποίοι θα αποφασίσουν να εγγραφούν στο νέο Συνδρομητικό Πρόγραμμα “ eργασία pass” θα επιστρέψει την διαφορά μεταξύ του μηνιαίου κόστους των δύο προγραμμάτων για τις διελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χρονικό διάστημα από 01/01/2023 έως 31/03/2023, σύμφωνα με τα κατωτέρω:

1. Δικαιούχοι επιστροφής διαφοράς του κόστους θα είναι υφιστάμενοι συνδρομητές του Συνδρομητικού Προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ Epass» για Ε.Ι.Χ. που θα εγγραφούν στο νέο Συνδρομητικό Πρόγραμμα “ eργασία pass ” μέχρι -το αργότερο- τις 31/05/2023.
  1. Δικαιούμενα οχήματα είναι τα οχήματα της κατηγορίας 2.
  1. Η παροχή αυτή θα εφαρμοστεί για όσους συνδρομητές εγγραφούν στο νέο πρόγραμμα μέχρι και 31/05/2023, και θα αφορά αποκλειστικά τις συνδρομητικές διελεύσεις που έγιναν από 01/01/2023 έως 31/03/2023

(Οι συνδρομητές θα βρουν στη σύμβαση του νέου εκπτωτικού προγράμματος αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους επιστροφής της παραπάνω διαφοράς)