ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: Καθαρισμός ακτής φρουρίου Ρίου

25 Μαΐου 2022

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Πανεπιστήμιο Πατρών με την εθελοντική του κίνηση «Έθεξις», στο πλαίσιο της σύμπραξής του με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για την ανάπτυξη δράσεων εθελοντισμού μέσω της πλατφόρμας συνέργειας «ΑΜ’ ΕΠΟΣ – ΑΜ’ ΕΡΓΟΝ», διοργανώνουν την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 18:00 εθελοντική δράση καθαρισμού στις παράκτιες περιοχές του Ρίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σημείο συνάντησης θα είναι η είσοδος του φρουρίου του Ρίου στην ανατολική προβλήτα.

Με τους οργανωτές ενώνουν τις δυνάμεις τους η κίνηση «Project ΚαΠα» και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus (ESN UOPA) του Πανεπιστημίου.

Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι ανοιχτή στους πολίτες που θα θελήσουν να προσέλθουν, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στη φόρμα https://forms.gle/rZGxzxs1EjLWHBZGA προκειμένου να λάβουν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες και να συνεχίσουν να ενημερώνονται για άλλες δράσεις περιβαλλοντικού ή κοινωνικού εθελοντισμού.

Με την κλιματική αλλαγή και τη ρύπανση θαλάσσιου και χερσαίου περιβάλλοντος να εξελίσσονται, ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Η δράση είναι καθήκον. Κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν δικαιούται να μένει ανενεργός. 

Σας περιμένουμε, γιατί δεν δικαιούμαστε πια να περιμένουμε!

 

ΣΗΜ. Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. συνδιοργανώνει δράσεις στο πλαίσιο της Ημέρας Περιβάλλοντος και στη Ναύπακτο, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Πράσινο+Μπλε» στις 4,5 & 6 Ιουνίου, το πρόγραμμα των οποίων θα δημοσιοποιηθεί σε εύθετο χρόνο.

 

SHARE IT:
©2023 All Rights Reserved