Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΓΕΦΥΡΑ με τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου

31 Μαρτίου 2023

Συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο είχε χθες (30/3) ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ κ. Πάνος Λούκας στο δημαρχείο της πόλης.

Κατά την πρώτη αυτή επαφή, ο κ. Λούκας πληροφόρησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη από την πλευρά της εταιρείας στις φετινές εκδηλώσεις για την ιστορική Έξοδο, αλλά και τη χρόνια παραγωγική σχέση της με τους εκεί κοινωνικούς, αθλητικούς και αναπτυξιακούς φορείς.

Με την ευκαιρία τόνισε ότι επιλογή της ΓΕΦΥΡΑ είναι η συνέχιση της υποστήριξης προς την τοπική κοινωνία, ταυτόχρονα με την απόδοση άριστης δημόσιας υπηρεσίας, μέσω της απρόσκοπτης λειτουργίας και τακτικής και επισταμένης συντήρησης του έργου, το οποίο υπηρετεί την ανάπτυξη της περιοχής. 

Ιδίως δε την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη, που αποτελεί προτεραιότητα υπέρ της οποίας η εταιρεία εργάζεται μέσα από την παροχή ειδικών εκπτωτικών προϊόντων καθ’ όλο το έτος. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο η ΓΕΦΥΡΑ παραμένει στη διάθεσή της δημοτικής αρχής, για την εξέταση πρωτοβουλιών ανάδειξης της περιοχής και ειδικότερα της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.

 

SHARE IT:
©2024 All Rights Reserved