Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

Ευρωπαϊκή ΧάρταΑθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2008: Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. υπογράφει την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας είναι κάτι παραπάνω από ένα γενικό κείμενο πολιτικών κατευθύνσεων. Είναι ένα κάλεσμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων, για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τους και για να δοθεί βαρύτητα στην αναγκαιότητα της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων.

Πρέπει να τονιστεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που γίνεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για να γίνουν οι δρόμοι ασφαλέστεροι. Επιθυμία της είναι να δώσει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (θεσμούς, ενώσεις προσώπων και επιχειρήσεις) τη δυνατότητα ανταλλαγής ιδεών και σχεδίων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επιτρέποντας έτσι σε όλους να μοιραστούν τις γνώσεις τους, προκειμένου να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια στην Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας προσφέρει μεταξύ άλλων ως ανταποδοτικό όφελος, πανευρωπαϊκή αναγνώριση για τους υπογράφοντες φορείς. Επιπλέον καθιστά αντιληπτές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τις δράσεις που οι φορείς αυτοί προτίθενται να υλοποιήσουν.

Christophe Pelissie du Rausas
Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., με βάση το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας,  συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» με σκοπό μεταξύ άλλων:

  • Να παρέχει, μέσω της οργάνωσης ενημερωτικών εκδηλώσεων στα σχολεία και τους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
  • Να διανέμει στους χρήστες της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» τα σχετικά με την οδική ασφάλεια έντυπα
  • Να οργανώνει σεμινάρια οδικής ασφάλειας για το προσωπικό της
  • Να δημοσιεύει άρθρα για την οδική ασφάλεια στα έντυπα ενδοεταιρικής επικοινωνίας
  • Να πολλαπλασιάσει τα μηνύματα οδικής ασφάλειας στους ηλεκτρονικούς πίνακες της Γέφυρας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Γέφυρα News

Επισκεφθείτε μας

Υπάρχει το περπάτημα μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Υπάρχει ο χώρος επισκεπτών. Και υπάρχει το «ήμουν στη Γέφυρα» που κρατάει για πάντα… 

δείτε περισσότερα

Photo / Video