Έξοδος Πάσχα: H ΓΕΦΥΡΑ παρέχει χρήσιμες συμβουλές στους οδηγούς & προετοιμάζεται για τον κυκλοφοριακό φόρτο

11 Απριλίου 2023

  • Πλήρης κινητοποίηση του προσωπικού της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για υποδοχή της κίνησης
  • Υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών κατά την έξοδο
  • Χρήσιμες συμβουλές για την προετοιμασία του ταξιδιού στους αυτοκινητοδρόμους

H ΓΕΦΥΡΑ προετοιμάζεται για την εξυπηρέτηση του προβλεπόμενου μεγάλου αριθμού οδηγών που θα ταξιδέψουν για τις πασχαλινές διακοπές. Καθώς αποτελεί βασική δίοδο από και προς τα φυσικά και πολιτιστικά τοπόσημα της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, η εταιρεία εκτιμά ότι η κυκλοφορία θα κινηθεί μεταξύ 22.000 και 27.000 οχημάτων την ημέρα κατά τις ημέρες της πασχαλινής εξόδου, σημαντικά αυξημένη σε σχέση με την μέση ημερήσια κυκλοφορία.     

Συνειδητή στρατηγική & ποιοτική επιλογή της VINCI Highways (μέλος του δικτύου της οποίας είναι η ΓΕΦΥΡΑ) είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της κάθε μία από τις 365 ημέρες του χρόνου, με περιπολίες ασφαλείας καθ’ όλο το μήκος της Γέφυρας, δωρεάν οδική βοήθεια και τεχνολογικά προηγμένα εργαλεία επόπτευσης. Προκειμένου δε να εξασφαλιστεί ο μέγιστος βαθμός ανταποκρισιμότητας στις ανάγκες της περιόδου, η ΓΕΦΥΡΑ προχώρησε στην πρόσληψη 14 εποχικών υπαλλήλων, οι οποίοι εκπαιδεύθηκαν για να ανταποκριθούν στις συνθήκες των ημερών αιχμής, ενώ αναβάθμισε 2 χειροκίνητες λωρίδες διοδίων, ούτως ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ηλεκτρονικές και να εξυπηρετήσουν τους συνδρομητές του ΓΕΦΥΡΑ e-pass, αλλά και των κατόχων πομποδεκτών των ελληνικών αυτοκινητοδρόμων. Για την περίσταση η ΓΕΦΥΡΑ θα εξασφαλίσει διαθεσιμότητα (μέχρι και 20) εισπρακτόρων σε ημερήσιες βάρδιες για την εξυπηρέτηση των οδηγών.

Στο πλευρό των εξοδούχων των διακοπών και προετοιμάζοντας το κοινό για την –κατά το δυνατό- πιο ευχάριστη και άνετη διαδρομή, η ΓΕΦΥΡΑ εισάγει φέτος στις συνήθειες των χρηστών της τις «χρήσιμες συμβουλές» η ροή των οποίων θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα, μέσα από τα εταιρικά social media και την ιστοσελίδα της:

  1. Κάντε έναν έλεγχο του βαθμού συντήρησης του αυτοκινήτου σας: Λάδια, καύσιμα, μπαταρία, φθορά και πίεση ελαστικών, κατάσταση υαλοκαθαριστήρων. Σιγουρευτείτε ότι όλα είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Δείτε τις οδηγίες οδικής ασφάλειας στην ιστοσελίδα της Γέφυρας. Σύνθημά μας: Η ασφάλεια πάνω από όλα!
  2. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο πρόβλεψης κυκλοφορίας μέσω της ιστοσελίδας της Γέφυρας, έτσι ώστε να προσαρμόσετε την ώρα αναχώρησής σας.
  3. Ελέγξτε τον λογαριασμό σας «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» μέσα από τις online υπηρεσίες ώστε να αποφύγετε την χρήση των λωρίδων με εισπράκτορα και βεβαιωθείτε ότι ο πομποδέκτης σας είναι τοποθετημένος στο παρμπρίζ για αποφυγή καθυστερήσεων.
  4. Επαναφορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους σταθμούς φόρτισης που βρίσκονται στο ανατολικό και το δυτικό πάρκινγκ της Γέφυρας.
  5. Κάντε διαλείμματα: Χαλαρώστε, πάρτε ένα σνακ και περάστε στιγμές ανάπαυσης στο ανατολικό πάρκινγκ της Γέφυρας, με χώρους υγιεινής και εξυπηρέτησης μητέρων/βρεφών, ΑΤΜ και ελεύθερο wi-fi για όλους.
  6. Μάθετε περισσότερα για τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, την πλέον εντυπωσιακή γέφυρα της Ελλάδας: Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο δίπλα στον σταθμό διοδίων του Αντιρρίου και μάθετε την ιστορία του Έργου, τις προκλήσεις της κατασκευής του και θυμηθείτε τα εγκαίνιά του το 2004. Ο χώρος είναι ανοικτός στο κοινό Δευτέρα-Σάββατο 08:00 με 18:00 (εκτός αργιών).
  7. Συνδεθείτε μαζί μας πριν ξεκινήσετε: Twitter (@Gefyra_news) Facebook (@Gefyra)  και μέσω της ιστοσελίδας μας www.gefyra.gr και τηλεφωνικά στο 26340-39010 & 26340-39011.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ κ. Πάνος Λούκας δήλωσε:

«Η ΓΕΦΥΡΑ θα λειτουργήσει στον μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων της για να καλωσορίσει τον αυξημένο αριθμό οδηγών για τις πασχαλινές διακοπές, αυξάνοντας τη λειτουργικότητά της προκειμένου να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους οδηγούς, όπως επισταμένως πράττουμε σε όλη τη διάρκεια του έτους. Με μία ακόμα καινοτομία που εισάγουμε φέτος, δημοσιοποιούμε χρηστικές συμβουλές που βοηθούν τους ταξιδιώτες να προετοιμάσουν το ταξίδι τους, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν κατά τη διαμονή τους στην περιοχή μας ή αλλού». 

 

SHARE IT:
©2024 All Rights Reserved