Καλώς ήλθατε στη gefyra.gr Νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα - Για πληροφόρηση & εξυπηρέτηση

01 Απριλίου 2022

Καλώς ήλθατε στη gefyra.gr

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» παρουσιάζει τη νέα εκδοχή της επίσημης ιστοσελίδας της, πλήρως εναρμονισμένης με σύγχρονα πρότυπα web design για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές, πιο φιλική προς τον διαδικτυακό επισκέπτη, περισσότερο χρηστική για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν πληροφόρηση για τις συνθήκες που θα συναντήσουν κατά το πέρασμά τους, αλλά και για τις υπηρεσίες της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. των οποίων μπορούν να επωφεληθούν.

Το ανανεωμένο www.gefyra.gr σχεδιάστηκε με πρωταρχικό σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των διερχόμενων οδηγών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα διαθέσιμα εκπτωτικά προϊόντα, έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν τον οικονομικότερο τρόπο διέλευσης ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Στην ειδική ενότητα των προϊόντων, ο επισκέπτης θα βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα εκπτωτικά προγράμματα ΓΕΦΥΡΑ e-pass,τα οποία αποτελούν και τον οικονομικότερο, πρακτικότερο, αλλά και οικολογικότερο τρόπο διέλευσης τόσο για τους συχνούς –καθημερινούς– χρήστες της Γέφυρας, όσο και για αυτούς που περνούν περιστασιακά.

Με το ενσωματωμένο εργαλείο υπολογισμού διελεύσεων, μπορούν όλοι να δουν εύκολα και άμεσα το συνολικό κόστος των μηνιαίων περασμάτων τους, αλλά και το οικονομικό όφελος που θα έχουν εφόσον γίνουν συνδρομητές.

Εκτός από την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος, ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε δύο νέες υπηρεσίες που στοχεύουν στον καλύτερο σχεδιασμό του ταξιδιού:

• Μοντέλο πρόβλεψης κυκλοφορίας: η νέα υπηρεσία δείχνει την ημερήσια πρόβλεψη της κίνησης των οχημάτων στη Γέφυρα ανά κατεύθυνση, προκειμένου ο ταξιδιώτης να μπορεί να προγραμματίσει καλύτερα τη διέλευσή του, αποφεύγοντας ημέρες και ώρες για τις οποίες υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο, κερδίζοντας έτσι χρόνο στις μετακινήσεις του.

• Καιρικές συνθήκες: μέσα από το ειδικό widget, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης του καιρού στη Γέφυρα, με ενημερώσεις ανά 15 λεπτά, ώστε οι διερχόμενοι οδηγοί να μπορούν τα γνωρίζουν τις ακριβείς συνθήκες διέλευσης όλο το 24ωρο.

Ταυτόχρονα, καθώς η προώθηση της οδικής ασφάλειας αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας, δημιουργήθηκαν ειδικές ενότητες παροχής πληροφοριών σχετικά με τη σωστή προετοιμασία ενός ταξιδιού, την προσαρμογή της οδήγησης σε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, τα όρια ταχύτητας, τους χώρους στάσης και στάθμευσης κλπ.

Φυσικά, από το ανανεωμένο website δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πληροφορίες σχετικά με το ίδιο το έργο, καθώς η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου δεν είναι μόνο μια οδική υποδομή και ένα τεχνολογικό επίτευγμα, αλλά και ένα ζωντανό σύγχρονο μνημείο της Ελλάδας.

Από την αρχική σελίδα, το πρώτο πράγμα που αντικρίζει ο επισκέπτης είναι η ανανεωμένη συλλογή φωτογραφιών της Γέφυρας, με λήψεις από διαφορετικές γωνίες και σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας, δίνοντας μια πλήρη εικόνα για τη Ζεύξη και την ένταξή της στο τοπίο.

Στον χώρο της ενημέρωσης, μέσω των ανακοινώσεων, ο επισκέπτης μπορεί να δει τα νέα και τις πρωτοβουλίες της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με σκοπό την ανάδειξη θεμάτων κοινωνικού, περιβαλλοντικού, πολιτιστικού ή άλλου χαρακτήρα.

Το αναδομημένο www.gefyra.gr έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, κινητού ή tablet, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμεί ο χρήστης.