Το #ME TOO είναι παντού – Η ΓΕΦΥΡΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών (25/11/2022)

25 Νοεμβρίου 2022

Στη βάση του εταιρικού της ακτιβισμού υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. συμμετέχει ενεργά στις δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών (25/11) από κοινού με τα μέλη της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ», την οποία συναπαρτίζουν περισσότεροι από 50 κοινωνικοί φορείς της Δυτικής Ελλάδας, δραστηριοποιούμενοι υπέρ των δικαιωμάτων συνανθρώπων με ειδικές ανάγκες ή βαριές ασθένειες, που αντιμετωπίζουν το δικό τους «#ME TOO» μέσα από διακρίσεις, καταχρήσεις ή αναιρέσεις δικαιωμάτων.

Στην κατεύθυνση αυτή κυκλοφορεί σχετικό βίντεο, ενώ οι ηλεκτρονικοί πίνακες της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου μεταφέρουν το μήνυμα «ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΙΤΗΜΑ».

Η επιλογή της για εταιρείας για υιοθέτηση πολιτικής εταιρικού ακτιβισμού συνδέθηκε με τα 15α γενέθλια της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» το 2019 και οι σχετικές δράσεις υλοποιούνται μέσω της πλατφόρμας «Θ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ», που συντονίζεται από ενεργούς πολίτες και δημοσιογράφους γένους θηλυκού, ενώ υποστηρίζεται και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Δείτε το video :

 

SHARE IT:
©2024 All Rights Reserved